Sport en Bedrijfskleding

Onze collectie bevat een breed scala aan sport- en casual wear voor zowel zakelijk als privé gebruik. Vrijwel de gehele collectie is bestelbaar en te vinden op onze uitgebreide webshop. Voor bedrijfskleding en voor uw kleding bij deelname aan (sport)evenementen komen wij natuurlijk graag bij u langs. Dat geldt niet alleen voor het eerste advies en het voorleggen van de mogelijkheden. Voor de juiste maatvoering komt onze passervice naar u toe om uw kleding perfect aan te meten.

tricorp-logo    newwavebrand_logo_04     stedman    lemon-en-soda-logo     jobman-logo

U vindt bij ons een “totaal assortiment”. Van T-shirts (al vanaf 3.95) voor uw evenement in 10-tallen kleuren tot representatieve kostuums voor dames en heren van o.a. het kwaliteitsmerk “Falabella”.
Voor de golfers onder u brengen wij het hoogwaardige merk “Cutter & Buck” en ook voor het bekende “Craft” kunt u bij ons terecht.
Voor een geheel eigen gezicht staan onze ontwerpers klaar om u bij te staan met uw “custom made” collectie.
gildan-logo  falabella  craft-logo   clique_logo    cutter-_-buck-logo  naamloos-1

Op uw kleding brengen wij door middel van borduring of bedrukking uw bedrijfslogo aan. Voor een lange levensduur houden wij bij bedrukken rekening met het materiaal van de transfers ten opzichte van de te bedrukken stoffen. Ook houden wij natuurlijk rekening met de regelgeving van de belastingdienst zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Kijk voor een indruk op onze webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan.