Over ons

Business Intermediairs BV opereert in 2 divisies:

■ Business Intermediairs websdesign
webdesignen
■ Business Intermediairs Sport en Bedrijfskleding

Directeur Frank Terheijden heeft met Business Intermediairs BV zijn jarenlange ervaring, in enerzijds de productie van offline- en  online media en anderzijds zijn “van huis uit” textielervaring, samengebracht.

WEBDESIGN:
Business Intermediairs BV heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops en websites in het bijzonder voor het MKB en met name de detailhandel. Ook voor ledenshops van verenigingen zijn wij heel actief. Wij werken met diverse CMS systemen (WordPress, Woocommerce, Opencart, Magento) en kijken dan ook altijd welk platform voor welke doelgroep het meest geschikt is.

SPORT EN BEDRIJFSKLEDING:
Vanuit deze divisie brengen wij een breed assortiment sport-, casual en bedrijfskleding in het midden homepage-introen hogere segment. Wij hebben meerdere merken in onze collectie samengebracht om u nog beter “op maat” naar uw wensen te kunnen bedienen en u vanuit 1 adres al uw keuzes kunt invullen. Op sportgebied zijn wij specialist in kledinglijnen en toebehoren voor Rugby. Daarnaast vindt u bij ons een grote keuze “promotional wear” voor uw (sport)evenementen in wel heel aantrekkelijke prijsklassen. Vanzelfsprekend bieden wij  de mogelijkheid tot bedrukken en borduren.